Förberedda?

Tja, nu kan vi nog inte göra så mycket mer inför morgondagens eskapader.

Motivationsspåret är lagt. Och gått. Gör hon ett likadant upptag imorgon så borde vi ha betyg 11. Det var sååå snyggt så jag blev nästan tårögd. En grundligt kontroll/analys av bakspåret i ett par meter och sen tvärvände hon och gick rätt. Spåret var max 200 meter och innehöll två pinnar och en stooor godisburk, som utlovat. Frånsett ett mindre ”viltspårsavbrott” så gick det kanon. När hon bytte spår så avslöjade jag henne ganska snabbt. Det kändes i linan att hon var ute på villovägar. Och att hon var medveten om det. Hon verkade nästan lättad och glad när jag hejdade henne och gick tillbaks, och där sög hon i det ”riktiga” spåret så det stod härliga till.

Vi har även kört ett uppletande som gick ganska bra. Det var på föremål sex, sju och åtta som hon strulade lite. Men som sagt, imorgon behöver vi bara fyra. *himlar med ögonen*

I övrigt så är kycklingkexen snart färdiga, tävlingspärmen är framplockad, reglerna genomlästa och … jag har t o m färgat håret för att dölja de grå strån som kommer uppstå under morgondagen. Eller … det kanske inte funkar förebyggande? 🙂 Någon som vet?

Nu återstår bara att packa ombyten (om vi skulle hitta något trevlig träsk i spåret) och att ställa klockradion (och mobilen) på ringning kl 05.00 typ. OM jag nu till äventyrs skulle somna i natt?

Den lille pysslingen har inte varit helt sysslolös idag om nu någon trodde det. Han har fått sig ett appellspår som gick ”sådär”. Spårmässigt var det riktig bra men pinnarna rönte inget större intresse. Två markerade han bara, utan att apportera, och den tredje spatserade han glatt över. Piparna missade han dock inte, konstigt nog 😉 och slutapporten tog han fint hand om. Vi har även kört lite lydnad och där skötte han sig jättefint.

Om någon inte har nå’t för sig imorgon så kommer det nog inte sitta i vägen med en och annan hållen tumme.

3 reaktioner på ”Förberedda?

  1. Lycka till imorrn!! Håller självklart både tummar, tår och tassar här! Hejja Iza! Visa var skåpet ska stå nu 😀
    Hoppas du får sova innan det är dags att kliva upp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s