Uncategorized

Våga publicera eller inte? :P

170203a

Jag hittade en hög med utkast, dvs blogginlägg som aldrig blivit publicerade. Ett av dem hade rubriken ”Ut ur den turkosa garderoben”. Det här hade jag ångest över, och som jag skrev på slutet; vi får se om jag vågar publicera det. Det vågade jag tydligen inte – förrän nu. 😛 För mina FB-vänner är det väl inte längre någon hemlighet med min böjelse för just den här färgen men om det är någon annan som läser så… 😛

Jag kan ju tillägga att samlingen av turkosa hundsaker har utökats betydligt sedan dess. Spårselar, tjänstetecken, leksaker och … halsband. Nåja, vissa går ”all in” på rosa, jag valde en annan färg. 😀

Bilderna är tagna i samband med att det ursprungliga inlägget skrevs men det mesta finns kvar, även om en del har tagit klivet in i garderoben, eller skåpet, och
det har även letat sig in en del andra färger i garderoben…
____________________

Alla har vi väl våra favoritfärger, och min är – turkos! Allt från ljusaste aqua till mörkaste petrol.  Men nu har det antagit sådana proportioner att jag  allvarligt börjar fundera på hur nyttigt det är? Ser jag en turkos pryl i butik har jag svårt att låta bli att shoppa. Det senaste inköpet var t ex en turkos äggklocka och två turkosa slickepottar! Men hallå – jag hade ju liksom både äggklockor och slickepottar?! Nåja, det  är sällan några dyra inköp det handlar om, men nu börjar onekligen kännas som om behovet är mättat.

Garderoben ska jag  bespara er, men enkelt uttryckt – det som inte är svart eller vitt – är turkost… typ. 😉

Nu ska jag spara det här inlägget och fundera över natten på om jag vågar publicera det, men det finns väl värre laster  och tvångssyndrom kan jag tänka mig. Och förresten; görs tulpaner i turkos? 😉

Bilderna är tagna på frihand utan blixt i befintligt ljus så kvalitén är som den är. Någon efterbehandling har jag inte heller orkat med så – det det blev som det blev.

2 reaktioner till “Våga publicera eller inte? :P”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s