No filmtajm!

Just nu är jag lite besviken, och sur. Fotografen som filmade lydnaden på Årets Border med min videokamera har helt och hållet lyckats missa mig och Karlsson. 😦 Det är säkert teknikens under som spelat fotografen ett spratt, men ekipage före finns med, och ekipage efter finns med. Totalt 35 minuters film, och inte en endaste minut på oss. Jag hade verkligen sett fram emot att se fria följet för där har jag ingen större koll på vad som hände. Resten av momenten var väl inte så noga egentligen, för där ser man ju själv rätt bra vad som händer under själva tävlingen, men…?

Men so what… i-landsproblem, och jag kommer nog över det här också.

Istället fick jag glädja mig åt att Camilla Venerot lyckats få till en bild från buckleutdelningen där både jag och Karlsson har ögonen öppna. Det är inte alla fotografer förunnat. 😉 Tack Camilla!

Proffsfotografen som fanns på plats och förevigade alla vinnare mm under dagen envisades med att han skulle stå uppställd i utställningspose? Jag lyckades aldrig riktigt förstå varför det var så viktigt eftersom han faktiskt är en bruksborder. 😉 Följdaktligen lyser utställningsposen med sin frånvaro rätt rejält, men som sagt; vi har ögonen öppna båda två och det får man ju vara tacksam för! (Sen hade man ju önskat att jag kommit ihåg att slänga av mig fleecetröjan också, som behövdes i skuggan där vi hade tälten, men, men…)

11 reaktioner på ”No filmtajm!

  • Lite kul att du utgår från att det är en man som misslyckats? Nu var det faktiskt inte så den här gången.;-)

  • Den placeringen har sin förklaring i att proffsfotografen ville ha honom i utställningspose, och det var nog det jag försökte åstadkomma där. 😉

 1. Hej!

  Här råkar man trilla in på er fina sida och det stod ju en hel del spännande saker. Kul att läsa om en annan bruksterrier, det är ju inte så många!

  Sedan insåg jag att du skriver att hunden som startade innan er på KM blev filmad och efter lite funderande inser jag att det måste ha varit vi som var direkt före er. Vet du vem som har den filmen i såna fall?

  Glada hälsningar från bruksborden Lava med matte Ulrika

  PS. Ni ser himla tjusiga ut vid bruksborderpokalen. Vårda den väl, vi tänkte vinna tillbaks den nästa år :-). Fast just nu går det inte så bra med den planen…

 2. Hej Ulrika
  Sorry… det var inte ekipageT före som fanns på film, utan novis, och klass 1-ekipage, ekipage som var före oss, men inte direkt före. Den filmen har jag, men varken du eller jag finns med på den.

  Och vi ska ge er en rejäl fight om pokalen i år, hoppas jag. 🙂

 3. Hej igen!

  Trist med filmen men det är som det är.

  Och vi hoppas verkligen på en jämn och hård kamp om bruksborderpokalen! Vi ses väl i eliten snart?

  /Ulrika och Lava

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s