Uncategorized

Mera kortfilm – vittringsapportering!

Här kommer den utlovade filmen på vittringsapporteringen från här om dagen. Jag kör med (minst) dubbelt så många pinnar som på tävling, och väldigt lite vittring på den rätta. Detta har på ganska kort tid lett till en betydligt större noggrannhet, och en betydligt lägre felfrekvens. Sista veckan (och vi har kört en om dagen ungefär) har det blivit rätt varje gång. Utom idag, då det blev fel fast det var rätt, på något vis… Husse skulle agera tävlingsledare men tänkte lite trasigt (alt. lyssnade inte när han fick instruktioner?) när han la ut pinnarna vilket ledde  till att när Karlsson kom in med rätt pinne så trodde jag att det var fel, och han fick ett ”fel – loss” som tack. När husse lyckades haspla ur sig att det var rätt pinne trots allt fick jag försöka reparera skadan så gott det gick, och jag hoppas jag lyckades. Men hur svårt kan de va’ liksom…?

Nåja, så här såg det ut i söndags, och när en pinne flyttar på sig i högerkanten har han faktiskt munnen helt stängd, han bara nosar lite ”vårdslöst”. 🙂

(Och det hade naturligtvis varit betydligt mindre pinsamt om jag lyckats undvika stavfel när jag ”döpte” filmen… 😳 )

2 reaktioner till “Mera kortfilm – vittringsapportering!”

  1. Roligt att se, bra jobbat!! I-or hälsar att vi måste tänka på att det inte är så lätt att sålla när det luktar apa överallt. (Och apa luktar tydligen starkt!)

    Ha dé gott och lycka till under höstsäsongen!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s