Lite tur, och lite otur

1.  Lämnar bilen i stan för att uträtta några ärenden. Efter ca en timme kommer jag på att jag glömt att betala p-avgift. Inget jag brukar glömma direkt. Skyndar tillbaka, och se på sjutton – ingen p-bot = tur!

2. Angör Maxi för att bunkra mat så att jag (vi, om nu husse syns till de närmaste dagarna) ska klara oss några dagar utan att jag behöver bekymra mig om att köra bil. Möts i entrén av en skylt som meddelar att de har problem med datorerna och att kassorna går långsamt. Hör i högtalarna att självscanningen är helt ur funktion. Köerna är lååånga.

Hinner alltså vända i tid, innan jag plockat på mig en massa varor, och åka till Coop istället = tur.

Tar längre tid, totalt sett, att byta affär = otur

3. Det snöar och blåser, och ska göra i några dagar verkar det som = otur.

JAG. VILL. INTE. HA. MER. SNÖ!

Ikväll får Karlsson vila från vittringsapporteringen, men fr o m i morgon blir det hårdkörning igen, om vi lyckas skotta oss in i lagården vill säga… Läste tävlingskalendern idag och insåg att en hel del högretävlingar lär bli inställda på vårkanten om det inte händer något drastiskt på snösmältningsfronten mycket snart. Och träningsmöjligheterna har ju varit – sådär. Trycket på de tävlingar som blir kvar lär bli högt, och därmed svårt att komma med, och det kommer troligen att hänga med även till hösten. Tanken var ju inte att starta i lydnadsklass III förrän mot slutet av sommaren, eller till hösten, men om vi tränar på riktigt duktigt så kanske vi kan ägna våren åt det istället? Det mesta är ju faktiskt hyfsat klart. Det är  väl vittringsapporteringen som är mest oklar. Men kanske… om vi tränar flitigt?

4 reaktioner på ”Lite tur, och lite otur

  1. Var ju på tävlingssekreterarträff med distriktet här nere i söndags. Det är en viss oro i leden bland de klubbar som brukar ha spårtävlingar redan nu i slutet av februari och i mars, kan jag lugnt säga. Intressant var dock den man som påpekade att han varit med sen -77 (eller så) och de första 30 åren hade de ställt in 2 ggr. De senaste 5 åren har de ställt in 3 ggr. (Ja, jag vet att inte matematiken håller riktigt hela vägen men det var ungefär så han uttryckte sig, faktiskt.) Vad hände med växthuseffekten, var frågan i församlingen…

      • Jag med! Jag var ute och skottade för 3,5 timma sedan. Då hade det kommit 1,5 dm (ovanpå den dryga halvmeter vi hade innan). Nu komm maken in och har skottat bort ytterligare 1,5 dm. Och i kväll ska visst bara vara försmak på vad som ska komma i morgon. JAG VILL INTE INTE INTE !!!! 😦 😦 😦

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s