Älgloppebloggen?

Upptäckte (först nu, det har säkert alltid funnits) att man faktiskt kan få samlad statistik över vilka sökord som lett folk till bloggen. Resultatet är lite skrämmande, för uppenbarligen är detta en älgloppeblogg och ingen hundblogg. Tänk vad lite man vet?

Förutom dessa träffar, på ”nio i topp” finns det ytterligare rätt många varianter på samma tema längre ned på listan. Totala antalet träffar på det temat är … 864!? Misstänker att dessa besökare blivit ganska besvikna, men om jag inte missminner mig (orkar inte leta) så har jag vid något av mina älgloppeinlägg länkat till wikipedia, och där finns väl lite mer matnyttig information, i motsats till det allmänna äckel som jag har uttryckt. Hur som helst är uppenbarligen älgloppor ett ämne som engagerar, oavsett vad man kallar dom och hur man stavar det. Lite fascinerande är dock att det söks på detta vidriga djur även den här årstiden? Senaste sökningen är från idag. Problemet är ju ganska strikt säsongsbetonat till perioden augusti-september-oktober, åtminstone i mina trakter, och just nu är väl (normalt sett) älgloppor det sista man tänker på.

Får väl försöka trösta mig med att det åtminstone blev 4-4 mellan älglopporna och hundarna på den här listan. 😉

(Och efter det här inlägget kommer väl statistiken skena iväg ännu mer, åt fel håll…?)

3 reaktioner på ”Älgloppebloggen?

  1. Jag har en outstanding etta på min blogg: Bandmask. Måtte vara många katter (för det är i kombination med katt i flera fall på platserna bakom 😉 ) som har mask i det här landet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s