One down, four to go…

Eftersom min kropp (och knopp) inte riktigt har greppat det här med ”normaltid” så tyckte den att det var lagom att kliva ur sängen redan vid andra klockradioattacken i morse (istället för vid den fjärde…). Detta resulterade i att jag var på jobbet redan 07.00 mot normala 07.30. Följden av detta blev att jag kunde glida ut genom dörren redan 16.00 och efter en racerfärd hemåt, med mellanlandning och racershopping på ICA, slängde jag av mig jobbarkläderna i hallen, slängde på mig skogsmullekläderna (och reflexerna) och traskade i rask takt runt djävulsrundan med Iza. De terrängkritiska partierna (rötter, stenar, lera etc.) hann vi klara av medan det fanns en del ljus kvar, och när det började mörkna rejält hade vi fast mark (=grusväg) under fötterna. Vi hann faktiskt ända hem innan det var kolmörkt. För ovanlighetens skull har det varit klart väder på eftermiddagen, annars hade det aldrig gått.

Nu har jag tillbringat en stund med att limma speglar på spånskivor, och en skiva (av fem) är klar. Återstår att se hur lång tid det behöver på sig för att härda, för det är inte särskilt varmt i lokalen. I morgon får jag mer lim levererat av min hovleverantör (=granne).

Husse håller på att åka på en rejäl förkylning. Själv går jag på en mix av Esberitox och tzatziki (med mycket vitlök) så får vi se hur långt det räcker? Men det blir väl som vanligt; att han smittar mig. Det är banne mig inte ofta jag blir sjuk först. Det är alltid han som ”börjar”… Å andra sidan är vi ytterst sällan sjuka samtidigt, utan går lite om lott, vilket underlättar när man är hundägare.

För övrigt är jag sugen på en ny design på bloggen, men hittar inget tema jag gillar. Hur gör man då?

6 reaktioner på ”One down, four to go…

  1. Svar: Då tar man och installerar en egen WP på sitt eget webbhotellskonto med sin egen domän (som man ju har), och vips har man 1 037 teman att välja på… Som man dessutom kan ändra i efter behag. Om man nu inte är fullständigt wild&crazy och gör ett eget.

    • Ha! Du fastnade i fällan. 😉 Problemet är ju bara att min egen domän redan är upptagen – av en hemsida. Men man kan ju naturligtvis skaffa ytterligare en domän… Det där med att ”ändra efter behag” och ”gör ett eget” går nog bort är jag rädd, pga bristande kunskaper.

      • PS. Installationen är busenkel. Verkligen. Och byta tema inte värre än här. Att ändra i ett tema kräver lite html/css-kunskaper (mer eller mindre beroende på vad det är man vill ändra). Att göra ett eget är väl kanske mera överkurs.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s