Nidbilden av en terrier IRL

Igår kväll var det siming med Iza. Före oss i simhallen var en liten svart-vit terrier. Såg den inte ordentligt, men det var troligen en parson?

Matte gick ut vanliga vägen, vilket leder till att man nästan kolliderar i hallen. Samtidigt instruerade hon husse att gå ut ”bakvägen”. Jag förklarade att Iza inte (eller åtminstone mycket sällan) äter andra hundar.

– Nej, men DET är en terrier! förklarade matte och log.

Och så var det…

När den kom ut genom andra dörren och fick syn på Iza, dock på lite större avstånd, så brast det. Den bara vrålade hysteriskt och slängde sig vilt i kopplet.

Det är DÅ man blir stolt över sin schäfer. Iza var helt tyst, rynkade ihop sin panna och ville nog hemskt gärna gå dit för att lugna ner det vilda djuret. Det blev dock inget av med det eftersom jag är rädd om henne. 😉

Det är när man träffar på den sorten som man förstår varför ”terrier” har en dålig klang i många människors öron.

Men som bekant finns det terriers, och så finns det träsktroll. 😉

3 reaktioner på ”Nidbilden av en terrier IRL

  1. Jag brukar snällt säga att Min Terrier gillar inte andra hundar när det är någon smarthuvud som vill släppa fram sin hund. Inte för att Roy gör mycket väsen av sig men säger man nej så fattar de ju inte!

    • Och jag behöver aldrig säga det, om jag inte vill alltså, eftersom min terrier gillar andra hundar, under förutsättning att de inte beter sig som idioter. Då vänder han på huvudet och går sin väg 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s