Attackhångel!

En av de saker terriern är bra på är … att hångla! 🙂 Igår kväll låg han i lugn och ro i mitt knä och gnagde nöjt på ett tuggben. Helt plötsligt släppte han benet, slängde sig handlöst bakåt så att han hamnade på rygg med sitt huvud ungefär vid mitt huvud, och sen drog det igång. Han pussades och pussades och pussades och… Det fanns liksom ingen ände på hans kärlek.

Eller också hade jag ätit slarvigt?

5 reaktioner på ”Attackhångel!

  1. Men Lotta, sitter du hemma och tar det lungt en fredagkväll när du är ägare till ett gym-kort!?! *ruskar på huvudet*

    Och som en av Sveriges mest oatletiska människor måste jag bara säga att det verkligen är roligare än man tror. Och en enorm ”kick” när man bara på några veckor känner att man orkar betydligt mer innan blodsmaken känns i munnen och musklerna skriker att det döööör! Kan jag så kan alla!! Sjas sjas härifrån nu och iväg till gymet med dig!! *ler*

    • Till viss del har jag giltigt förfall. Fick det i julklapp och på annandag jul slog jag mig ju nästan sönder och samman. Tog ungefär sex veckor innan utgjutningen i bukmuskeln gett med sig. Sen är ett annat stort problem; det gymmet har varannan dag damer och herrar. Och de dagar som är för ”damer” är väldigt väl inprickade med de dagar det är friträning på klubben… Det är det där med tiden. Men jag ska packa mig iväg, och jag vet att det är roligt och skönt. Har styrketränat förr, för lääänge sen… 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s