Nu kryper dom fram ur sina hålor… ;-)

Det krävs tydligen en titel som Årets bruksborder eller uppflyttningar för att mina läsare ska vakna till och krypa fram ur sina hålor. 😉 Efter gårdagens inlägg haglade kommentarerna och jag tackar ödmjukast för alla gratulationer.

Jag vill bara förtydliga att jag faktiskt inte tror att Karlsson är den bästa bruksbordern i vårt avlånga land. Han verkar dock vara den enda (?) som har en matte som är med i rasklubben OCH skickar in hans resultat. Sånt är livet, inga rapporterade resultat – inga bucklor! 🙂 Och angående Årets Border och ev. buckleöverlämning så är det endast av praktiska skäl, och det kommer i så fall INTE ske i stora ringen utan förmodligen bakom lämplig buske – eller nå’t. Bucklan delades ju egentligen ut på årsmötet för ett par veckor sedan, men eftersom det gick av stapeln drygt 30 mil härifrån så… Man tycker ju att de kanske kunde ha meddelat mig innan, så hade man åtminstone haft en chans att ta ställning till om jag skulle åka dit, eller fixa någon som kunde ta hand om den. Men jag ska inte klaga, jag njuter fortfarande. 🙂

***

Igår stod det medlemsmöte på agendan. För att summera kort; planera och informera är två viktiga ledord oavsett vad det gäller, arbetsliv, privatliv och idéellt liv! Eftersom man brustit i båda dessa avseenden blev det (med kort varsel) planerade lägret inställt. Hade jag fått fullständig information (som t ex att det ingick instruktörer i priset!) via hemsidan hade saken hamnat i ett helt annat läge… *suck*

***

Morgonens sista observation är att Borås Tidning ljuger! Eller möjligen är det Sten Laurin på SMHI som ljuger…

Här (exakt 9,5 kilometer från tidningshuset) är det minusgrader varje natt, och några snöflingor ramlar det också ner. Varje natt!

12 reaktioner på ”Nu kryper dom fram ur sina hålor… ;-)

 1. Ja information verkar vara ett stort problem överallt. Trist med lägret. Var det ett lokalt läger på klubben med inbjuden instruktör?
  Här har vi oxå starur, har du räknat dom nu? 7 sen kommer ju våren 😉

  • Lägret var ett utlokaliserat klubbläger med inbjudna intruktörer men DET framgick inte av ”inbjudan” utan det lät som att man skulle betala 1000:- för att mingla med klubbkompisarna en helg, och det är det inte värt. Men med de instruktörerna hade det hamnat i ett helt annat läge.

   Starurarna har jag tappat räkningen på, men var går gränsen? 2 mm snö på nattetid – räknas det?

 2. Här är det inte heller vår. 😦

  Jag tycker absolut att du ska ta emot bucklan på ÅB istället. Fasen Lotta, klart du ska sola dig i glansen! 😀

  Förresten ska jag mejla kollegorna på BT och berätta att Sveriges bästa BT finns i deras område. 😀

  Må väl!

   • Hittade facit på wiki tror jag.

    Vi har väl några bakslag kvar. Snön har sjunkit ihop av varmgraderna så det är väl bara 70 cm där det är orört. Som vanligt kommer man väl att kunna göra snöbollar av natursnö i början av juni om man verkligen vill…

 3. ^ GRATTIS ^ till 2008 års bruksborder 😀 Tror du kommer få införskaffa ett hyfsat stort prisskåp till Karlssons bravader i framtiden.. 😉
  Trist med lägerinformationen…:(

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s