Lost in television!

Det räcker tydligen att åka till Norge i fyra dagar och tre nätter för att tappa greppet på TV-världen?! Har till min fasa (nåja, det kanske var en liiiten överdrift) upptäckt att mina båda favoritserier, Desperate Housewives och 24, har börjat igen. Den här veckan!

Tack var den utmärkta siten tv.nu har jag dock lyckats utröna att det sänds repriser av både det ena och det andra. Dock vid extremt obskyra tidpunkter så det är egentligen som gjort för att misslyckas. Dessutom kommer 24 att sändas efter sängdags på torsdagar, och hur jag ska komma ihåg att spela in det…?

Det räcker även med fyra dagar i Norge för att tappa greppet på allt som ens kan liknas vid en frisyr. Jag brukar klippa mig var femte vecka, och var femte vecka inföll i tisdags – exakt! När jag skulle boka frisörtid kände jag mig lite wild & crazy och tyckte att vi kunde testa sex veckors intervall. Bad idea…

Om en stund åker vi in till stan för att äta snabbmiddag på en bättre krog och sedan bänka oss på Henrik Schyfferts The 90’s – ett försvarstal. Hoppas det blir så kul som jag trodde när jag bokade biljetterna i december. Då hade jag liksom ingen aning om att jag skulle ha tillbringat hela veckan i Norge och dessutom vara förkyld… Helst skulle jag bara vilja dö en smula i soffan framför Let’s Dance, men det får bli en annan dag.

Dagens positiva nyhet är att man nu kan ha ”trådade” kommentarer även i den här versionen av WordPress (=gratisversionen). Det innebär att när jag svarar på en kommentar kommer svaret att hamna på just den kommentaren. Kul … tror jag?

9 reaktioner på ”Lost in television!

  1. Hær hoppar man øver allt av bloggande i några dagar och jisses vad man missar saker . Oslo och grejer 😉

    Som utvandrad svensk utan svensk tv , ja bortsett från kanalen nu tar vi en paus i reklamen och visar lite film tv 3 så håller jag med dig svt play ær værdt sin vikt i guld att ha 🙂

  2. VAR FEMTE VECKA? I bästa fall klipper jag mig var femte månad – fast det brukar inte ens bli så ofta. Detta gör mig galet nyfiken (att jag är nyfiken på hur du ser ut i största allmänhet är inget nytt), vad har du för frisyr?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s