Inte snigelpost, men hönspost :)

Idag kom det ett stort kuvert från ordförande i Karlsson fanclub. Igen! Jag hade lagt in en beställning på fler grodor (som jag självklart skulle betala) men eftersom hon inte hittade några fler sådana kom det två galna hönor istället (som jag självklart också ska betala). Det tyckte Karlsson var helt OK, t o m att de var mer OK än grodorna – tror jag. 🙂 Iza var inte tjurig på något sätt utan kunde också tänka sig en höna. Eller två.

Efter fotosejouren stoppades de undan i tryggt förvar för att åtminstone överleva helgen. Det är ju kul om de är kvar när jag kommer hem. Ett stort tack till Ingrid – igen! 🙂

Om ett par timmar bär det iväg men faktum är att jag mycket hellre skulle vara hemma. Hos hundarna. Och hönorna. Och husse. 🙂 Är jag otacksam eller bara sällsynt tråkig? Vet inte…

Karlsson sitter/står på min vilt snurrande och rullande arbetsstol, men jag tror inte han märkte snurrandet och rullandet eftersom han var sååå fascinerad av hönan. 🙂

10 reaktioner på ”Inte snigelpost, men hönspost :)

  1. Trevlig helg! Klart du är fullständigt normal som vill vara hemma 😀
    Han är ju tacksam att köpa presenter till den lille K 😀

  2. Fina! Och vilken trevlig ordförande – sån skulle man ha. 😉

    Om man har vägarna förbi Ullared och GeKås vet jag att där finns mängder med hundleksaker – och pipar – för typ 10 spänn styck. Klubben har haft några ”sändebud” dit ner som köpt ett rejält gäng att användas som priser och ”lånegods”. Även andra hundprylar är – har jag hört och sett – sanslöst billiga där. Så, om man ändå är ute och åker och har GOTT om tid över (det brukar ju vara ”en och annan” som handlar där … 😉 ) så är det definitivt väl värt ett besök.

    Ha en trevlig helg! Känner igen det där med att helst vilja vara hemma, men det brukar oftast bli rätt trevligt när man väl kommit iväg och släppt alla tankar på hem och hundar (men nog är det fasligt skönt när man väl kommer hem igen – jag är nog också ”tråkig” 😉 )

  3. Faktiskt så bor jag nära Charpman….en gigantisk hästbutik som numera sakta ökar sitt hundsortiment. Dom är mega inom häst! Nåväl, dom har massor med pipisar i olika format 😀

  4. Kvak, kvak, kvak…Men påsken har ju redan varit:-) Mycket söta pipisar. Njut av din resa. Själv ska jag med darrande ben tävla akl, med Challe…Fy vad alla nerver hittat tillbaka nu med en ny hund:-) Jag som levt i tron att jag har nerverna under kontroll numera…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s