Obehagligt!

Spam är ett s*tans otyg! Eftersom flera av klubbens mailadresser skickas vidare till mig och är offentliga (=ligger i klartext på hemsidan) så får jag en j*vla massa spam. Jag har lärt mig leva med detta och föredrar att inte ha något spamfilter eftersom även en del av de korrekta mailen till klubben klassas som spam av mailprogrammet. Då sållar jag hellre efter hand, istället för att göra megarensningar och därmed riskera att missa något.

Det har t o m kommit spam med dessa mailadresser som avsändare! Och det är kanske inte så konstigt med tanke på att ”man” i avsändarfältet kan kalla sig vad man vill. Men nu är botten nådd. Nyss fick jag ett spam-mail med min egen, privata, mailadress som avsändare!!! Man kan ju undra hur många andra som fått det? *suckar jättedjupt*

3 reaktioner på ”Obehagligt!

  1. Usch då, jag har inte heller fått något spam från dej. Jag hoppas på Telias spamfilter .

    Idag är det full storm och ösregn här i södra Sverige, så det blev ingen skogsrunda med spår idag. Det var meningen att Sten och Saga skulle på prova på. Gino har nog bättre väder, kanske har han lite snö att pulsa runt i och det brukar de gilla.
    Är Iza återställd nu? Hälsa till familjen / Karin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s