Mer väntan!

Så är kameran vederbörligen betalad och uthämtad på den lokala ICA-butiken. Uppackningen är avklarad MEN nu väntar jag på att batteriet ska laddas… Åh vad jag väntar. Läser intruktionsbok och tittar och pillar lite, men så mycket mer kan jag inte göra. Än.

080108g.jpg
Den känns gedigen (=läs tung), och har en herrans massa knappar, rattar och vred. Men jag ska väl komma överens med dom vad det lider. 🙂

Och när jag började läsa instruktionsboken insåg jag varför jag kanske borde ha satsat på nya glasögon ändå… Men jag ska nog överleva både detta och mer därtill tror jag. I värsta fall får jag väl fotografera det jag vill läsa och förstora upp det på dataskärmen… *asg*
Karlsson fick roa sig lite med förpackningen till kameran. Kartongen innehöll en faslig massa bubbelplast i maxi-format. Karlsson gillar ju inte prasslande plast så när jag slängde ner några godisbitar bland bubblorna tittade han med viss förskräckelse på Iza som röjde runt och käkade upp allt godis. Sen fick han en chans utan Izas inblandning och då såg det ut så här:

080108d.jpg

Allra först försökte han nå godisarna utan att kliva i kartongen men han insåg att han inte var född till giraff, bet i det sura äpplet och klev i med framtassarna.
080108e.jpg

När inte det heller räckte tog han med baktassarna.

080108f.jpg

Och sen var det fullt röj i lådan. Återstår att se om vi botat hans plastpåseskräck? Bubbelplastskräcken verkar ha gått över iaf. 🙂

Avslutningsvis en bild från i morse.

Som man bäddar får man ligga!

080108c.jpg
Är det nå’t Karlsson är bra på så är det att bädda. Fast hans uppfattning om en bra bäddning är inte alltid, eller snarare väldigt sällan, helt överensstämmande med min och Izas uppfattning… Normalt sett ska fällen ligga plant i Bia-bädden, men K ser noga till att han får huvudkudde, fotpall, ryggvärmare och, som pricken över i, en schäfersvans som extra värmekälla. 😀

15 reaktioner på ”Mer väntan!

 1. Har du fått igång kameran än? Den är ganska tung, min är ju lättare och smidigare men du kommer bli nöjd med ditt val. 🙂

  Lukas ska oxå bädda, gärna knöligt och något under huvudet.

 2. Prova och tryck på reset knappen , det brurar starta om elekriska manicker ! självklart så har jag det riktigt knöligt när jag sover …. och en någon form av kudde./ Morris .

 3. Så dåligt kan du väl inte se så att du behöver förstora på datan 😉 Det blir nog bra till sist när inställningarna är rätt… men det kommer nog ta ett tag att förstå alla funktioner! Brukar de inte säga att vi använder tio % av hjärnkapaciteten?? Gäller nog för avancerade kamror oxå 😛

 4. Hehe, nää så dåligt ser jag inte. Än. Men OM det skulle bli så innan sparkontot har hämtat andan så är det ju en nödlösning. 😉

  10%-teorin stämmer förmodligen, och den stämmer även bra på Photoshop, tyvärr.

 5. Lycka Till med kameran! Själv har jag bara använt en bråkdel av min nya kameras funktioner och då har jag haft den typ 2-3 månader :). Väntar på vår och sommar, så att jag kan leka fullt ut med ljus, motiv och härliga bakgrunder :). Värdelöst att ta med sig den ut i det här gråa megatrista vädret (suck)! Hoppas i alla fall att du blir nöjd med ditt val ;)!

 6. Kul Lotta! Nu ser vi fram emot fiiina bilder.
  Karlsson tycker jag är osedvanligt klok herre som ser till att han har livets bästa…i det ingår väl kudde, fotpall etc 😀

 7. Hoppsan ovanst inlägg är från Ingrid, är jag inloggad på Worldpress så skriver han tydligen mitt anv. namn …knäppt!

 8. Otto är nog släkt med Karlsson på nåt vis. Bäddar också gärna, ju knöligare desto bättre. Och absolut bäst är att – helt själv – linda in sig i en pläd och ha husse som huvudkudde i soffan. Eller möjligtvis ligga framför braskaminen. Typ 30 cm ifrån den. Den hunden måste ha päls av asbest eller nåt?! (Och Birk var likadan?!)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s