Dags att söka hjälp?

När man sover (nåja, ligger iaf, och sover till och från) till kl 09.00 och vaknar med en förskräckt tanke; ”herregud, hela dan har gått!”, är det dags att söka hjälp då? Hos någon terapeut eller nå’t?

Det hör till historien att jag gick och la mig vid 22 igår, så jag kan inte direkt skylla på något nattugglande…

Snön vräker ner, husse är ute och plogar, ryggen värker så att jag t o m tagit tabletter (den blev inte direkt bättre av mitt megasov-pass), och att gå ut och gå med TVÅ vildhundar ensam känns inte som någon hit just idag. Inte att skotta snö ”för hand” heller. Vi får väl se hur det går?

Gårdagens gåta, om den lilla sennenhunden, har också fått sin lösning; Entlebucher sennenhund. Se kommentar till förra inlägget. Man lär sig något nytt varje dag. 😉

9 reaktioner på ”Dags att söka hjälp?

 1. Jag känner igen den där känslan! Igår när husse stack på jakt somnade jag om på soffan. Vaknade lätt panikslagen vid 09.30…

  Förresten var det nog rätt dag för mig att åka till Göteborg idag. Igår vete katten om jag tagit mig hem på glashala vägar!

 2. Sova är gott:-))
  Ja jag hann se skymten av dig i vimlet på MyDoG, men sen när jag hade mer tid hittade jag dig inte trots att jag ”letade”.

  Den oumbärliga nyckelringen fick jag på en lottning till en tävling en gång…Mycket trevlig tävling:-)

  Må gott o hoppas ryggen snart blir bättre.

 3. Det är fullkomligt NORMALT att sova till 9. Däremot är det fullkomligt ONORMALT att tro att det inte är normalt. 😉

  Ja du, nog visste jag att det skulle komma en 2:a på den prickige nån gång, så det är absolut inget bekymmer. Det som irriterade mig var att domaren var så sanslöst usel; det handlar inte om vad han tyckte om Bucks, utan mera att han hade uppenbara brister i sin kunskap om vad som är fel och rätt i rasen. 😦 Som t ex att hävda att en stubbsvans är för lång … Man blir bara sååååå trött, och så inser man varför man hellre håller till i skogen och på appellplanen än i ringarna. 🙂

  Hoppas ryggen repar sig snabbt; man blir ju inte lite handikappad med ryggont heller *suck*. Ha det!

 4. nä nä! Att sova så länge kommer förmodligen att ge dig men i flera månader framöver…jag föreslår att du försöker sona ditt brott genom att gå upp tidigare i morn, kanske vid 4-tiden…. 😉

 5. Det är när man ställer väckerklockan även på helgerna (05.30 här med – varför blir jag inte förvånad…) UTAN att ändra tiden, som man verkligen börjar undra om det är dags att söka hjälp. Är det inte något hundevenemang så är det jakt… Och är en av oss vaken så ska den andra obönhörligen upp, enligt hundarna…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s