Kaos är bara förnamnet…

Idag har vi haft en grävmaskin här för att rätta till delar av tomten samt göra en parkeringsplats för husvagnen. Grävmaskinen har grävt och husse har farit som en skottspole med lastbilen och tippat av det vi ville bli av med hos en granne och därefter hämtat matgjord och grus för att fylla på. Nu är det bara resten kvar…

070421a.jpg

Blivande husvagnsparkering.

070421b.jpg

Blivande gräsmatta (appellplan?)

Själv har jag större delen av dagen suttit begraven i bokföringen för att under morgondagen förhoppningsvis få till en deklaration. Eftersom jag inte är någon siffermänniska (definitivt mer bokstavsmänniska) så är det verkligen en pestig uppgift som jag sparar in i det sista. Nu är det bara resten kvar…

Hundpromenaden som blev av sent om sider blev väl inte riktigt lika mycket kaos som väntat. Älgarna lyckades vi hålla på avstånd genom att höras. Hoppas det inte är någon annan än dom vilda djuren som hör oss (mig) när vi vandrar fram. 🙂 Även passagen av djävulshuset gick över förväntan trots att ett av de små kräken tagit sig ut på vägen.

Av Karlssons planerade spår blev det naturligtvis ingenting. Får försöka någon kväll i veckan istället för imorgon eftermiddag tror jag ärligt talat inte att vi är så upplagda.

Nu ska vi ladda för morgondagens bravader som enligt SMHI kommer gå av stapeln i ösregn. Nu gäller det att ragga upp en paraplyhållare åt husse så att inte filmningen går om intet.

12 reaktioner på ”Kaos är bara förnamnet…

  1. Åh vad jag önskar att jag hade kunnat vara på plats och agera paraply-hållare. Vem vet, vi kanske hinner till klubben för att se om ”det vill sig illa” för oss :P!

    Tusen tack för all träningshjälp som verkar ha gett resultat! Imorn håller jag tummarna för Karlsson… det kommer att gå galant!

    Kram //Tytti

  2. Hur ser det ut egentligen? Tänker på bild nr 2. Nu var det visserligen snö när vi var ute hos dig, men ändå? Som tur är, växer ju gräs som — just gräs 😉 så ni har grönt och fint igen om bara ett par veckor. Om ni inte lassar på med singel och grus och gör en appellplan istället!

  3. Jaha. Man skulle ha en editfunktion på dessa kommentarer ibland. Jag menar: var är vi på bild nr 2? Bild nr 1 ”känner jag igen” men inte tvåan. Ursäkta kommentarbombarderingen, men vad ska man göra…?

  4. Tangetnhäxan; tänk där du parkerade bilen, snett framåt vänster ut mot den stora öppna åkern, mellan garaget/lagården och huset. Är du med då?

    Och en editfunktion på kommentarerna vore inte fel. Har också saknat det ibland. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s