Strumplös

Idag är det sommar! Imorse bestämde sig ”tant” för att vara lite wild & crazy och vara strumplös i skorna för första gången i år. 🙂 Passade samtidigt på att inviga de sprillans nya vårskorna och än har jag inte skavsår.

Undrar om man skulle komma på samma idé (strumplös) om det stod november i almanackan? Temperaturen när jag åkte hemifrån var nämligen bara +2° vilket är en fullt  normal temperatur i november. Men nu är det betydligt varmare och jag saknar inte mina strumpor det minsta. 😀

5 reaktioner på ”Strumplös

  1. Jag gick faktiskt ut i skogen i min tjocka hundförarjacka idag… och det är 18 grader och solsken! Men jag fick ångra mig, rätt snart, ska väl intygas… Inte kul att bära runt på en stor klumpig jacka i timmar i skogen.

  2. Ah, gott att kunna slopa strumporna. Står det april i almanackan så gör det! Basta! 😉
    När jag lästa rubriken trodde jag förstås att nån hund snott dina strumpor, men så var alltså icke fallet…
    Min blogg strular igen..suckar tungt…Skulle ju uppat om riesenvalparna vi varit och kikat på idag 🙂 Underbara varelser-need I say more?!

  3. Va’! Ska ni ha en riesen till? Eller, alla riesenvalpar kanske inte är till salu? 😉

    Jo, jag har märkt att bloggen inte funkat idag *morr*.

  4. Jag letar fortfarande efter de där nya vårskorna… I veckan såg jag ett par snygga skor på en kollega och konstaterade att ”det är såna där jag vill ha”. Då har människan köpt dem i USA… Så jag kunde inte ens hoppas på att ”samma affär” skulle ha något liknande (exakt likadana kan man ju inte köpa).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s