Uncategorized

Lika långt tillbaka?!

All den här snön var ju onekligen lite fascinerande tyckte kelpien. Den här videon tog jag förra veckan. Att studsa iväg, i bästa kängurustil, var inga problem men när han upptäckte att det var lika långt åt andra hållet funderade han en stund på alternativa vägar tillbaka. Eftersom han inte hittade någon enklare väg fick det bli samma stil tillbaka men det krävdes att jag plockade fram en död skunk (nåja, ganska syntetisk skunk) ur fickan för att han skulle få riktig fart. 😀

Nu hoppas vi att snön snart är helt borta, efter en vecka med plusgrader, så att vi kan komma igång med spårträningen igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s