Uncategorized

Medan vi sov…

Någon (SMHI?) tyckte tydligen att det var en bra idé att slänga ner 20-25 cm snö under natten. Jag är benägen att INTE hålla med…

Nu har vi nog dubbelt så mycket snö som vi hade som mest på hela förra vintern. Att gå där det inte är plogat (vilket är vad vi huvudsakligen gör på våra promenader) är inte jättekul, framför allt inte för Karlsson även om han inte protesterar. Han håller sig dock gärna bakom mig och hoppar mellan mina fotspår.

Nu är det alltså rejält mycket mer snö än vad Maro någonsin har upplevt. Han är självklart lite fascinerad, och hoppar fram som en känguru. Han hade dock sprungit lika mycket (mer?) och framför allt fortare utan snö.

Tyvärr visade sig inte solen förrän strax innan det var dags för den att gå ner igen så bilderna blev usla. iPhone, snö och mulet funkar inget vidare men efter lite, eller faktiskt ganska mycket, trixande i PS så blev det några bilder där man åtminstone kan se att de bruna klumpen är en kelpie, kanske. Eller ett snömonster?

160119K

 

160119C

160119I

160119L

160119E

160119D

När vi kom in i skogen blev det en värld i gråskala förutom i ena hörnet där man kan se lite chokladbrunt och reflexgult om man tittar noga. Jag längtar förtvivlat mycket efter en värld i färg igen, helst grönt…

160119G

Sent om sider glimmade solen till som sagt.

160119H
Jodå, det är vackert. Men grönt är mycket, mycket vackrare. 😛

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s