Uncategorized

Ett brandlarm på fyra tassar

Den där lilla terriern vi har går igång på brandvarnare. Jäklar så han gapar om man lyckas dra igång en av husets alla dylika tingestar. Eller om någon av patienterna i House mår dåligt… Jag vet inte vad det är som triggar honom? Brandvarnarljudet är självklart obehagligt. Det ska det ju vara. Men sjukhuspipmaskiner, även på riktigt låg volym, har samma effekt. Och gapar terriern så gapar schäfern på honom.

I lördags natt gick terrierlarmet. Både jag och husse tyckte oss höra något enstaka pip, typ batterislutpip, men husse gick upp och lyckades inte lokalisera det innan det upphörde.

Natten till igår inträffade samma sak. Husse var inte hemma så jag fick rycka ut och kolla, men inget mer hördes och terriern slutade till sist. Hur det gått i natt vet jag inte eftersom jag tillbringat natten på ett norskt hotellrum.

Norskt hotellrum borde väl kunna vara lugnt och skönt?

Trodde jag…

Kl 00.00 drog TV:n igång, ackompanjerad av en ilsken pipsignal. Föregående gäst som haft vänligheten att ställa TV:n på väckning kanske? Undrar spänt om samma sak kommer inträffa i natt igen? Är inte säker på att jag lyckats stänga av det för gott…

5 reaktioner till “Ett brandlarm på fyra tassar”

  1. Här blev det kusligt tyst när Mellot åkte hem och det nu kan vara både flås, fnys och stånk på tv utan att han drar igång rottisskallet. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s