Utsläppt!

Idag hade lunchpromenaden vissa likheter med känslan av att bli utsläppt från någon form av anstalt. Vi-gick-inte-en-enda-meter-på-samma-ställe (om man bortser från de obligatoriska metrarna mellan ytterdörren och vägen)! Vi gick runt på riktigt, hela tiden! Planen fick omprövas på sluttampen eftersom stigen var blockerad av nedfallna träd, men då tog vi till den mentala macheten (det hade nästan behövts en fysisk) och bytte spår till en parallell stig. Att det var +4° och duggregn var faktiskt av underordnad betydelse. 🙂 Och vi hann hem innan duggregnet bytte form till spöregn. Bara en sån sak!

Något annat som får mig att känna mig smått utsläppt är att jag hittills klarat hela dagen utan några som helst droger i form av nässpray, Ipren, Treo eller liknande. Att tävla i söndags, med en infektion i kroppen, var kanske inte det smartaste jag gjort i mitt liv. Jag var långt ifrån fräsch varken i söndags kväll eller igår, men idag känns det rätt OK. Hoppas nu det fortsätter åt rätt håll och att förkylningsskrället inte gör ytterligare ett omtag.

Igår kväll blev det lite träning på klubben innan medlemsmötet. Han skötte sig riktigt fint. Synd att vi inte kom till lydnaden på tävlingen i söndags för det hade varit kul att stämma av momenten i skarpt läge. Vi har ju t ex (fortfarande) inte kört framåtsändande med en grupp bestående av människor sedan näst sista tävlingen i höstas, och då nollade vi! Det har ju dock suttit rätt bra tidigare så jag tror det var en kombination av ovanligt morgon-yster borderterrier och otur, typ.

I eftermiddag bär det iväg till Göteborg för föreläsning om hur man (kanske) blir av med pip och gnäll i lydnaden. Det ska bli intressant, men jag försöker sänka mina förväntningar för troligen finns det väl inga enkla patentlösningar, på det heller?

Och förresten… jag är nog lite kär. I mina nya kängor från Haglöfs. Inte en tendens till skavsår, passar min knepiga fotställning bra och känns rätt för höfter och rygg. Dessutom är de lite smått självgående. 😉

Så här kan det förresten se ut när Karlsson fått bädda på egen tass. Fällen han ligger på har egentligen sin plats i bia-bädden där Iza ligger, men han bryr sig inte riktigt om sådana ordningsfrågor. 🙂

4 reaktioner på ”Utsläppt!

  1. Ser fram emot ikväll!! Även om man kanske inte lär sig nåt världsomvälvande så blir det säkert trevligt iaf! 🙂

  2. Spännande med antipip-kursen. Är det möjligtvis Lena Gunnarsson som har den? Hon verkar ha lyckats bra med sin antipip-träning.
    Det ska bli kul att höra vad du tyckte om den sedan.
    Trevlig kväll.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s