Bakslag!

Idag skrev jag följande på FB:

Ja men en snöstorm var ju EXAKT vad vi behövde nu… 😦

Och snöstorm it is, fortfarande. Dagens lunchpromenad företogs åt det håll där det är hyfsat lä med tanke på rådande vindriktning, men sista biten hem piskade snön i ansiktet så att det gjorde ont, och jag såg i princip ingenting genom mina snömoddiga glasögon. Tydligen ska det fortsätta även under morgondagen, men jag har fortfarande inte gett upp hoppet om att en del av det (eller helst allt) ska komma som regn även om det är föga troligt, här uppe på berget.

För att muntra upp mig tröstshoppade jag lite (eller mycket?) hos Foderbilen. Har efter mycket funderande bestämt mig för att byta till Standardt* på Iza, så en säck sådant blev det beställt, och lite till. Håller nu tummarna för att det är så bra som alla säger. Och igår tröstshoppade jag en ny spårsele till Karlsson. Eller åtminstone beställde jag en, från Björkis. Måttsydd! Storlek: minus 0,5, typ. Han har ju storlek 0 (noll) på den nuvarande, som är för stor, så då måste det väl bli något med minustecken framför antar jag? 😉 Två veckors leveranstid, på ett ungefär. Den spänningen! 🙂

En annan, och billigare, ljuspunkt i eländesvädret är det att hitta en blomma på en av pelargonsticklingarna!

Kelette vill jag minnas att den heter, och ja… man ser ju (o)vädret utanför.

 

* Om man bara skriver standart.se i webbläsaren hamnar man hos – Orijen, ett helt annat hundfoder. Ett fult, men tyvärr helt lagligt trick.

3 reaktioner på ”Bakslag!

  1. Shopping hjälper mot mycket! Fast ännu bättre är det nog med nya pelargoner… tyvärr dog alla mina (kan bero på att de fick ”överleva” i ett ouppvärmt växthus utan minsta omvårdnad. ”Survival of the fittest” tänkte jag. Det var tydligen en väldigt klen samling, så de vände unisont näsorna i vädret).

    Å andra sidan – nu kan jag tröstshoppa nya!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s