Uncategorized

Snabbare än snabbast!

I tisdags beställde jag ju en ny, måttsydd, spårsele till Karlsson ifrån Björkis. Beräknad leveranstid – två veckor. Två veckor blev – två dagar! Jag har nog aldrig varit så imponerad av leveranstiden hos något företag. Igår fick jag sms om att den var inlämnad på posten, i Kiruna. Idag fick jag sms om att den fanns att hämta på ICA. Och den riktiga högvinsten kom när jag öppnade paketet och provade. Den sitter perfekt, och var till och med i rätt färg! På bilden ser den väldigt ljusblå ut, precis som den gamla, men det är faktiskt samma färg som på det infällda halsbandet – turkost, naturligtvis! 🙂 Skymning, snö och blixt var tydligen inte optimalt för färgåtergivningen.

Nu är vi naturligtvis vansinnigt sugna på att inviga den. Ev. blir det en tur söderut i helgen för att kolla om det fortfarande är barmark i den magiska skogen. Här har ju snön fortsatt att vräka ner idag också… 😦

Med anledning av ovanstående väder blev det ingen lång promenad när jag kom hem från jobbet. Men trots den begränsade längden hann vi klämma in hela tre sorters nederbörd (regn, snö, hagel), två älgar och två åskknallar. Det gäller att vara effektiv. 😉

Mitt rens- och röjprojekt har gått lite på sparlåga den här veckan, men jag har kört en-pryl-om-dan-taktiken. Dvs jag har öppnat ett skåp och slitit tag i en random pryl som jag tror mig kunna leva utan, och blixtfort stoppat ner den i loppislådan. Men i helgen tar vi nya tag, hoppas jag!

Och för att inte gå under fullständigt i det här extremt tragiska vädret så gäller det att hålla tulpanvasen fylld.

11 reaktioner till “Snabbare än snabbast!”

  1. Kan han väl få! 🙂 Han kan nog ha en standardstorlek, men ska du ha den färgen får du nog beställa. Tror bara jag sett en enda i den färgen i vanlig butik.

 1. Härligt med snabba leverenser, det gillar vi!
  Snygg sele, hoppas ni kan inviga den i helgen. Vi har också fått snö igen- trisst.
  Trevlig helg

 2. Men vad snygg! I en sån måste man ju spåra skitbra – jag tror jag måste fundera på en till Herr Huligan också.

  För övrigt tycker jag du är på rätt spår – tulpanterapi är ett måste i snörusk. I synnerhet med inslag av älgar.

 3. Läser din blogg med stort nöje. Hör till den lilla skara som räddar hundar på Cypern, till och från. Är även en pelargonfantast. Så det jag egentligen ville, va` att få reda på VAR man hittar så fina sticklingar? /anne-maj

  1. Kul med en ny läsare som ger sig tillkänna.

   Så fina sticklingar skaffar man sig genom att med berått mod nacka sina egna pelargoner någon gång i augusti (när de är som finast!), plantera i små krukor, förvara i rumstemperatur och vanvårda dem rätt rejält hela hösten och vintern. 😉

 4. det förhåller sej möjligtvis inte så att du fick ALLDELES för många sticklingar, och har några till försäljning? anne-maj

  1. Sorry… jag har så lite utrymme att förvara sticklingar på, och de stackare som faktiskt har överlevt min vanvård behöver jag själv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s