Uncategorized

Vimsiga vindar?

För mina FB-vänner kommer det väl inte som någon överraskning att jag igår morse vaknade med en snödriva i sovrummet. Konsekvensen av att det lilla fönstret stod på vid gavel när det började snöa samtidigt som vinden vred 180°, från nord till syd.

Nordvind = märks knappt att fönstret är öppet, eftersom det vetter mot söder.

Sydvind = märks att fönstret är öppet…

Nu var det uppenbarligen inte bara under natten vinden hade problem att bestämma sig. Under gårdagens mycket intensiva snöfall har det bokstavligen snöat och blåst ”åt alla håll”. I förrgår hade vi ingen snö fastkletad på väggarna. Idag har vi det.

Och ”on top” har Borås Tidning gjort ett riktigt scoop, i samarbete med SMHI. Det BLIR en vit jul i Sjuhärad! Surprise?! Det skulle nog vara ett större scoop att annonsera en grön jul, så här med en vecka kvar och dessa snömängder.

En reaktion till “Vimsiga vindar?”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s