Någon vänlig själ…

…har kört med traktor på en av våra skogsstigar så det gick att gå utan att pulsa alltför mycket. Jag misstänker att orsaken till traktorkörningen inte uteslutande var vänlighet, men mig kvittar det. Dock är det stor risk att träden snart hindrar framfarten istället. Och btw… nu snöar det igen, så glädjen med det gångbara skogsstigen blir nog kortvarig.

Rätt mycket träning blev det även idag på promenaden, ungefär samma moment som igår. Framåtsändandet såg riktigt bra ut idag! Iza och husse har pulsat en rejäl runda i skogen. OK, utan snö är den inte särskilt rejäl, men i det här väglaget räcker den till.

4 reaktioner på ”Någon vänlig själ…

    • Det är nog högst tillfälligt Camilla, men det gäller att passa på. När vi går på vägen så kan vi inte ens ”gå runt” utan, det blir fram och tillbaks. SKITTRÅKIGT!

  1. Ja alltså promenad stråken är enkelspåriga just nu. Ta sig fram i terrängen är tufft, provade i går och det kommer att dröja lääääääänge innan jag gör om det 😆 Fast Ruthunden njöt, men så är hon ju inte riktigt frisk heller 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s