Izther Williams

En gång i veckan förvandlas hon, till Izther Williams. (De som är för unga för att förstå ”ordvitsen” kan läsa här.)

Igår var det sim-time igen, och jag kom ihåg att ta med mig kameran. Partykameran blev det, och även om ljuset är bra i poolen så är jag ändå positivt överraskad över bilderna som är tagna utan blixt. Hon är ju inte direkt stilla…

 

Den här rosa pipapporten har hängt med i alla de fem år hon har simmat.
Utan den skulle hon inte simma en meter. Tro mig – vi har försökt med andra leksaker.
Jag är tacksam att jag har några i reserv. Kunde ju inte drömma om att den
här skulle hänga med så länge, och dessutom – den piper fortfarande!

 

 

 

Här är jetstreamen i full gång, och hon får jobba rejält.
Pip-apporten ligger i vattnet, mellan mig och Izther.

 

Nyfönad, och långt ifrån torr, men ganska … fluffig. 🙂 Jag undrar fortfarande
hur länge man skulle behöva hålla på för att få henne helt torr?

5 reaktioner på ”Izther Williams

    • Nu ska det ju erkännas att hon endast får ha den i simmet, och även då är den mestadels i min ägo. Men fem år är ändå bra tycker jag. 😉 Skulle jag lämna den i Karlssons vård hade den garanterat varit tyst efter tre minuter, och död efter tio…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s