Uncategorized

Större, bredare, bättre?

Då har bloggen bytt utseende, och jag tackar Anki för tipset. 🙂 Jag har ju länge letat efter ett nytt tema som passar för lite bredare bilder, och har svart bakgrund. Nu verkar jag ha hittat det, åtminstone efter några smärre modifieringar. Sen kanske behovet inte var akut just nu, när det är lågsäsong för fotning. Å andra sidan, med en konvalecent borderterriersvans finns det ju tid. Nåja, nu är det gjort. Klurar lite på en ny header också, men än har det inte dykt upp några briljanta idéer.

Den här helgen har gått lika fort som vanligt. Gårdagen ägnades bl a åt den traditionella inför advent-fönstertvätten, som var mycket välbehövlig. Nu kan jag förhoppningsvis med hyfsat gott samvete adventspynta nästa helg.

På kvällen drog vi, tillsammans med M & T, till Göteborg och Scandinavium för att titta på Björn Skifs show. Nackdelen med mig är att när jag hör allt för många som är lyriska över något så bygger jag upp helt orealistiska förväntningar, och den artisten som kan infria dem är nog inte född. Samma sak drabbade mig med Mamma Mia. Känslan när jag går ut från den typen av föreställningar blir lite ”jaha… var det inte mer, bättre, roligare”, men det är ju mig det är fel på. Lite i backspegeln kan jag konstatera att det naturligtvis var kanonbra, och att Björn Skifs är en lysande artist. Att jag höll på att krypa ur skinnet pga de obekväma sittplatserna var ju inte hans fel.

Idag har det varit något av en slödag och det behövs ju också ibland. Dessutom vaknade jag med rejält ont i rygg och nacke i morse. Nu vräker snön ner ute, och de som vill ha en vit 1:a advent verkar få det med tanke på den kylslagna veckoprognosen. Jag hör inte till den kategorin. Nästa helg är Karlsson av med stygnen om allt går som det ska, och då hade det ju varit käckt att kunna träna lite spår…

I brist på dagsfärska bilder lägger jag in en gammal favorit, tagen av Camilla Venerot när vi tävlade i Linköping i augusti. Denna bild har hon skickat in till borderterrierkalendern men enligt ryktet har den inte kommit med. Mycket synd, för jag tycker det vore positivt att visa borderterrier som gör något annat än är söta, eller ägnar sig åt jaktprov, men det går tydligen inte hem hos kalendermakarna. Enligt samma rykte är tydligen Karlsson kalenderpojke i december, med någon bild jag skickat in, men vilken vet jag inte än.

6 reaktioner till “Större, bredare, bättre?”

  1. Det blev kanon fint här! Jag tycker inte att du ska byta header, iaf inte innan omröstning på vad du bytar ut den mot! Jag gillar den så skarpt och har gjort hela tiden. Karlsson kanske jobbar på decemberbilden också? Tycker att det är imponerande att en sån liten (enbart storleksmässigt då alltså 😉 )jycke kan jobba så högt upp som stora ligan och det borde få stort utrymme i rasklubbens reklam som tex en almanacka!

  2. Glömde… kan inte ge en åsikt om hemsidan för mitt bredband är ur funktion så allt är litet o plotttigt genom mobilen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s