Uncategorized

Som en blodigel…

…suger sig  Karlsson (Öresunds Onyx) fast i Borderterrierbladet. Jag tror knappt det utkommit ett nummer under hans livstid utan att han på något sätt varit med, i text eller bild. Det började med att han vann valpklass 4-6 månader på sin första Årets Border, och sen har det rullat på. Vi kan ha missat något nummer, men…

Hur som helst, idag kom tidningen och jag  hade ingen som helst förväntan på att han skulle vara med, men det  var han. På två ställen. Dessutom var jag med?! (Lägg märke till hur väl min skjorta matchar montern på My Dog. 😆 )

Förutom bilden från montern så var han även med i resultatlistan för Årets Bruksborder, men den här gången bara på en tredjeplats, tyvärr. Man ska ju ha två resultat egentligen. Vi hade bara ett och kom ändå på en tredjeplats. Det säger kanske mer om den mördande konkurrensen än om hur duktig (eller oduktig) Karlsson är. Det som retar mig är att det hade räckt med ett godkänt resultat till i högre klass under förra året, så hade vi tagit hem titeln igen, och på två av tävlingarna var det sååå snubblande nära. Nåja, i år ska vi fixa det, och då nöjer vi oss inte med godkända resultat – hoppas jag…

6 reaktioner till “Som en blodigel…”

  1. Kändis bordern är hans namn 😉 Du får allt scanna in bilden från My Dog så att jag kan se hur du matchar 😆 Vill ju se er…
    Söt han är, el jag menar fräck han är i pokalen :mrgreen: 😛

    1. Tror att jag har bilden i datorn, men den KAN vara sekretessbelagd, för icke medlemmar i borderterriersällskapet. 😉

  2. Haha så rolig bild. Klart han skall ha en sådan vattenskål, eller vad det nu är i den. Ja jag såg din fina skjorta i montern, jag såg Karlsson på bild och jag såg resultatet. Men Lotta, nästa år är han vinnare igen. Du har haft mycke jobbigt omkring dig en längre tid, men du och Karlsson kommer igen – vi tror stenhårt på er – NI ÄR BÄST!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s