Uncategorized

Om eftertexter

Igår kväll såg jag Slumdog Millionaire. Ja jag vet, jag borde ha sett den för länge sedan, men bättre sent än aldrig.

Filmen var bra. En riktigt originell historia i en udda miljö. Men… så kommer vi till eftertexterna! Inget jag brukar lägga särskilt mycket möda på i vanliga fall, men nu blev jag sittande. Och det ångrar jag inte. En något oväntad och surrealistisk (och rolig) avslutning, milt uttryckt.

Har ni inte sett filmen? Se den.

Har ni inte sett eftertexterna? Sitt kvar… 😉

Jag har ju en filmprenumeration hos Lovefilm, och råkade nu se att Ombytta roller släpps på dvd om en månad. Ombytta roller som gick som TV-serie i slutet av sjuttiotalet och början av 80-talet. Jag älskade den! Brukar sällan se tv-serier och filmer två gånger, men här är det helt klart värt ett försök. Undrar om den fortfarande är lika bra?

Kvällen igår ägnades åt en något förvirrad träff med nya träningsgruppen. Till viss del berodde nog förvirringen på att större delen av gänget skulle på möte efter en timme, hoppas jag. Hur som helst fick jag köra några framåtsändanden med hel grupp. Det gick sådär. Kvällen höjdpunkt var dock när Karlsson fick till sitt livs bästa inkallning med ställande. Några vittnen fanns inte vid det laget, men min bedömning är att det var värt åtminstone en nia?! Dessutom glimmade det till i mattes hjärna och jag gjorde inget mer försök med just det momentet. Ska bli spännande att se hur det ser ut ikväll?

En reaktion till “Om eftertexter”

  1. Jag har sett filmen och eftertexteren rullade på tittaed som vanligt bara med ett halvt öga fast det är jag inte ensam om , ser det ofta på jobbet så fort filmerna är färdiga börjar folk att gå och det är faktiskt rätt många filmer som fortsätter med en extra scen osv – som alltså folk flest missar !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s