Rundgång!

Wow liksom… idag har vi för första gången på ett drygt kvartal gått en runda på lunchen, på hemmaplan. Dvs inte fram och tillbaks på vägen, utan en runda som innefattade både skog och väg. Inte en meter har vi gått på samma ställe! Rundan är inte jättelång, och inte favoritrundan, men just nu är jag inte så kräsen. 😉

Konstaterade också att det inte bara är trädgården som är sliten efter den här vintern. Även skogen är ganska tilltufsad. Jösses så många grantoppar, grangrenar och hela träd som har rasat. Bitvis var det mer hinder- och slalombana än stig, men det stod vi ut med – vi fick ju gå runt!

(Ja, ibland ÄR jag extremt lättroad. 🙂 )

Dessa små filurer hittade jag också på dagens runda.
Och inte bara dessa utan faktiskt ganska många samma lika.
(ajFån-bild.)

En reaktion på ”Rundgång!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s