Slideshow?

Måste bara testa den nya funktionen…

Detta bildspel kräver JavaScript.

…och det funkade! Kul!

(Inga dagsfärska bilder direkt, utan bilder från Ugglarp 2009.)

7 reaktioner på ”Slideshow?

    • Du laddar upp bilderna som ett galleri och sedan väljer du ”slideshow” längst ned under gallerifliken. Plättlätt! Det är tydligen en ny funktion som jag hittade via WordPress’ små tips som kommer upp när man loggar in.

  1. Himla fina bilder, som vanligt! Inte funderat på att låta dom skaffa dig ett par muckboots via Brukshundens tävling?

  2. Najs! Måste jag leta upp i min också. 😉

    Och du, jag brukar normalt kunna prioritera alldeles rätt, men just nu är jobbet både ett sjundehimlenmoln och en kvarnsten. Men snart, mycket snart, har jag gjort färdigt mitt ”skolgräv” och då…. kanske till och med vädret är bättre. 😛

    Tjing-tjong!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s