Nu händer det grejor!

Husse lyckades ragga upp grannen, som i sin tur raggat upp en lastmaskin. Nu flyttas det snö hej vilt på tomten så OM (gud förbjude) det skulle komma en meter till så har vi åtminstone någonstans att göra av skiten.

Uppenbarligen tycker grannen det är kul att köra lastmaskin för nu har han flyttat enooorma mängder snö (och förmodligen några träd och buskar också). Tur att tomten är stor. 🙂

3 reaktioner på ”Nu händer det grejor!

  1. Hemkommen från London där det var plusgrader och stundtals sol som gav vårkänslor känns det VÄLDIGT trist att komma hem till detta snöande! Vi har inte kunnat hämta hem Bozz som är insnöad i Alingsås. Får njuta av din sommarbild med Karlsson och Bozz så länge. Kram

  2. Här kommer det också lite snö men inte så mkt. Hos er har det verkligen fallit mkt från skyarna, så mkt så grannen tom måste skyffla med lastare på tomten. verkar helt otroligt. Men du har förberett dig väl vad jag kan förstå. Hoppas bara inte strömmen också går, inget vidare att sitta instängd, men än värre även utan ström.
    Det hinner kanske lägga sig tills du ska iväg? Hade du tänkt åka på måndagen el du åker samma dag som begravningen är?
    Håller tummarna för att snön lugnar sig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s