That’s me?

Att detta är en ego-blogg är ju ingen hemlighet. Det står ju till och med i varudeklarationen här till höger.

Igår dök det upp en rolig liten ”utmaning” på Facebook som jag inte kunde motstå. Eller förresten; att den skulle bli rolig var inte alls självklart. Det var helt beroende på vilka som svarade och hur brutalt ärliga de vågade vara. 😉

Utmaningen löd så här: Du som läser detta, skriv ett ord som beskriver mig. Bara ETT ord.

Svaren jag fick var:

 • Terrier!
 • Hundmänniskovänligbloggglädjespridare
 • Rejäl
 • Rolig
 • Äkta
 • Kunnig
 • Envis
 • Driven
 • Trofast
 • Noggrann
 • Skoberoende

Det var väl tur att A-K slängde in ett ”rolig” där, och det andra ordet uppifrån är ju inte heller att leka med, men för övrigt låter det fruktansvärt … präktigt. Men det kanske är det jag är – präktig!?

De flesta av de som svarat känner jag (mer eller mindre) IRL så de är väl inte helt ute och seglar. De jag INTE känner IRL är väl inte heller ute och seglar, hoppas jag. 🙂 Sen skulle man säkert kunna klistra på mig ett antal mindre smickrande etiketter också, är jag rädd.

Ni som inte hänger på FB har möjlighet att fylla på listan här, i kommentarerna. *hukar mig* 🙂

6 reaktioner på ”That’s me?

 1. Det där med präktig är inte helt fel, faktiskt. I min värld är alla som har pelargoner präktiga. Särskilt såna som tar sticklingar och övervintrar och har sig.

 2. Hihi, den där utmaningen har jag inte vågat mig på! 😉 Är för rädd för att få brutalt ärliga svar, hahaha!

  TACK för dina ord om Tinca, var inne och läste om din schäfer här nu. Kan precis känna ”lättnaden” när beslutet väl var taget, men vägen dit är ju lång. Nu verkar din schäfer ha haft betydligt fler rädslor och jobbigare liv rent psykiskt, det får jag väl vara lycklig över att Tinca slapp ha. Sen hade hon A-höfter med, alltid något. 😛 Mitt i allt elände hade hon perfekta höfter. Åtminstone vid röntgen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s