Solsting?

Det är så varmt nu så att vara i solen undviker man helst. Har man då begåvats med en tjock schäferpäls tycker man ju att man borde välja skuggan när möjlighet finns. Till råga på allt är golvet på altanen så hett att det gör ont att gå där med bara fötter…

090628C

Det bekommer dock inte en bruksschäfer. Vi försökte övertyga henne om nyttan av att vistas i skuggan men … nä! Det fick bli en rejält avkylning med trädgårdsslangen och sedan instoppning i den skuggiga hundgården.

***

Har, ännu en gång, bestämt mig för att faktiskt lära mig kameran som jag nu haft i 1,5 år. Kan ju bli ett projekt för semestern, och ev. regniga timmar i förtältet. Instruktionsboken är redan packad. Det här med bländare (skärpedjup) och slutare står till exempel överst på listan. I det syftet tog jag en del bilder igår kväll och idag på morgonen. Några av dem kommer här. Testbilder som sagt, men en del rätt mysiga ändå.

090628DPå spaning efter lite action i form av katt, hare, rådjur, människa…
Ja så kräsna är vi inte, det mesta duger. 🙂


090628IMmm… den nacken, och de öronen!

090628E

090628F

090628G

090628H

4 reaktioner på ”Solsting?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s