Trött assistanshund

Det är roligt att vara idéell. Ibland. Men inte just idag.

Kl 04.45 imorse meddelade klockradion att det var dags att gå upp. Klockan 06.15 var jag på plats på klubben och fick börja med att agera kökspersonal. Sen övergick jag till mina tävlinssekreteraruppgifter på dagens söktävling. De ursprungliga 22 ekipagen hade reducerats till 13 varav 10 i elitklass. Detta ledde till att dagen har bestått av – väntan.

Karlsson har varit min tävlingssekreterarassistent och att döma av hur hårt han sover just nu så har det varit väldigt jobbigt att göra ingenting. Och väldigt tråkigt. Men förmodligen nyttigt.

Effektiv tid har jag kanske jobbat en dryg timme, men ändå varit på plats i nio! *suck* Nej aldrig mer än söktävling om jag på något sätt kan undvika det. Då är det bättre med elitspårtävlingen som jag normalt brukar sköta, där händer det lite mer hela tiden även om dagarna brukar bli nästan lika långa.

Samtidigt som det inte händer något så kan man inte göra så mycket vettigt eftersom man hela tiden måste finnas i närheten av sekretariatet. På eftermiddagen lyckades jag dock slita mig en liten stund och köra ett lydnadspass och då levde han upp den lilla pysslingen. 🙂
Nu borde jag fortsätta att vara idéell, med klubbtidningen. Men att göra praktiskt taget ingenting en hel dag sliter även på mattar så – nä! Klubbtidningen tar vi tag i en annan dag.

3 reaktioner på ”Trött assistanshund

  1. Ja du Lotta du är en mycket klok kvinna som har hållit dej borta från Ullared !!
    Käre värld så hysteriskt det var ,när jag var där. Det var tredje gången i mitt liv jag var där nu.
    Lyckan för mej var att få träffa ”min ” Ylle på parkeringen. Hihi
    Ha det gott !
    Kramis

  2. Du milde tid vad jag håller med! Har själv tillbringat hela helgen på raskonferens och jag måste säga att det blir på hundarnas bekostnad… helt klart. Själv är man inte fräsch efteråt heller, det tar på dom mentala krafterna rätt rejält. Man är ju inte så olik sin hund på det sättet 😉 .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s