Steppenwolf…

…hette en hårdrockgrupp på det glada 70-talet. Trodde jag. Det visade sig, när jag googlade, att de tydligen fortfarande är i farten! Turné under våren… Lillehammer i maj, men jag tror jag står över, de tillhörde aldrig favoriterna. När jag såg min stäppande schäfer associerade jag dock kvickt över till rockgruppen.

Varför steppar schäfern då?

Jo, därför att när lillebror tycker att tillvaron är långtråkig och behöver livas upp så hugger (nåja, nyper) han storasyster i benen och då blir det livat! 🙂

4 reaktioner på ”Steppenwolf…

  1. Behöver inte lära in kommandot. När man behöver ett partytrick kommer det med automatik, med hjälp av lillebror. 😉

  2. Men du, om du lär in kommandot och så lär du dig själv steppa också, så kan ni ju söka till TopDog du och ”Steppenwolf”. Jag lovar, jag skulle sitta bänkad framför TV:n vartenda avsnitt – och repriserna! 😀

    För övrigt knyckte jag ditt tips om att sätta blompinnar bland penséerna och minsann – jag tror aldrig att jag fått behålla dem så länge som nu! Tackar för den.

    Ett annat tips är att bara ha gula penséer, för de äter de inte. Det samma gäller tulpaner och andra blommor – sägs det i alla fall. Men, hur kul det är med bara gult i rabatterna är ju en heeeeelt annan sak. 😉

    Må väl i skitvädret!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s