Spelar längden någon roll?

Hm, fy på er. Inte associera nu… 😉

Det jag syftar på är hundpromenaderna. Dagens lunchpromenad blev av olika skäl betydligt kortare än planerat. Vi var nog bara ute i ca 20 minuter jämfört med den normala timmen. Trots detta sover båda hundarna som nymatade spädbarn?! Missänker att det är uppetsningen i samband med själva utpassagen som tar musten ur dom. Om vi sedan går 500 meter eller 5000 spelar nog mindre roll.

5 reaktioner på ”Spelar längden någon roll?

  1. Det ligger nog något i det. Speciellt om de är vana att efter prommisen ska man sova. Då fixar de att få en ”kortis” ibland (om det är bra hundar vill säga 🙂 )

  2. jag upplever att kråka blir lika trött av en kortis med innehåll, nu menar jag inte träning utan störningar tex hund/folkmöten och liknande, än en lång prommenad i skogen….mest kanske för att skogisarna är vanligast..både korta och långa! Koppelgående i början av prommenader tröttar henne också väldigt!

  3. Jag har gjort samma reflektion. Jag vill absolut att morgonpromenaden ska ligga mellan 45-60 minuter, men när det av olika skäl blivit kortare så finns det ingen som hoppar fram och skriker: Bahlenberg ge dig , vad fan håller du på med. Du har inga dvärgspetsar utan vuxna schäfrar – gå en halvtimme till!
    Detta händer alltså inte och inga andra katastrofer heller – alltså stressar vi upp oss i onödan och om vi inte har kul under en timmes promenad bör mvi alltså korta ner eländet…;-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s