Boll-Kalle i paradiset

Att Karlsson gillar bollar kom ju inte direkt som en överraskning. Men att han hade SÅDAN näsa för dom? Han tillbringade ju gårdagskvällen hos familjen J och jag tror inte han ens märkte att jag lämnade honom för då var han redan i full fart med att jaga livet ur en innebandyboll…! Barnen i familjen J har ju ett gediget bollintresse så huset är fullt av tennisbollar, fotbollar, innebandybollar och… ja… bara – bollar…

Enligt fru J hade han nog hittat dem alla! T o m de som låg inne i garderober hade han nosat upp. Det hade varit full fart hela kvällen och han hade roat sig mestadels på egen hand. Där behövs ingen uppmuntran inte. När vi ramlade in vid 23-tiden studsade han runt som en yster kalv, dängandes sig själv i sidorna med en tennisboll i en strumpa. Tydligen hade han gjort ett litet försök att sova, i en kvart, men det misslyckades och sen var det full fart igen.

Behöver jag tillägga att han somnade fort när vi kom hem?

Återkommer senare med en rapport från dagens spår. Nu ska jag tvätta fönster! 😦

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s