Uncategorized

Effektfullt

Igår, när jag skrev det här inlägget trodde jag inte att det skulle få sådan genomslagskraft…

Några av mina bloggkompisar tyckte uppenbarligen att det var väl formulerat och länkade till det. Detta har resulterat i ”all-time-high” enligt Sitemeter och även rekord i kommentarer. 🙂 Uppenbart är att Agnetha åtnjuter en stor respekt bland sina läsare för det är mycket aussie-folk som varit inne och lämnat kommentarer. De flesta av dessa verkar dock vara förstagångsbesökare så någon större koll på mina återkommande läsare har jag tyvärr inte fått. OK, ett par stycken, men inte så mycket som jag hade önskat. Men beslutet att ta det stora klivet (?) och skriva en kommentar kanske måste mogna fram? Det är ju aldrig för sent. 😉

Ikväll är det simning med Iza. Kan inte påstå att jag är sådär jättesugen men, men… Karlsson har roat sig hos svärmor idag så han och husse får klara sig på hemmaplan. Gårdagens träningspass var ömsom vin, ömsom vatten. Vattnet stod Iza för; noll koncentration, åtminstone på mig. Det passet blev kort. Undrar om hon förstod varför?

Karlsson var desto roligare att träna med. Det där med att ligga still vill han dock inte riktigt förstå men i övrigt skötte han sig ganska fint. Blev t o m kommenderade i lite linförighet av Tytti och det var ganska prydligt. Lite sneda sättanden ibland, sätter sig lite långt fram och något ”luftig” i helomvändningarna men i övrigt tror jag inte det fanns så mycket att klaga på. (Hm…”i övrigt”…?! Undrar hur mycket det blev kvar? Nåja, han har en fin position när vi går rakt fram iaf. 😉 )

4 reaktioner till “Effektfullt”

  1. Men vad roligt! Det är alltid spännande att få slå rekord. 🙂

    Jag måste bara påpeka att det faktiskt verkar som att det alltid är Lille K som står för att framkalla jublet hemma hos er. Är det en helt galen missuppfattning från min sida eller?
    Blir ju lite soft i hjärtat för Izas del liksom. Hon som är så vacker å allt! 😉

  2. Ja nog får jag lite dåligt samvete för Izas skull också. Men hon är onekligen ganska jobbig och egensinnig ibland. Hon har många positiva sidor också och visst jublar vi åt henne även om det inte framgår här så ofta. Izas alla egenheter har man ju liksom vant sig vid under sju år medan Karlsson fortfarande utvecklas, det är väl också en anledning.

  3. Gårdagens rekord verkar ryka all världens väg redan idag. Det är aldrig inläggen man tror ska locka läsare som verkligen gör det. OK – skriver man om kvinnliga kroppsdelar får man alltid läsare av någon anledning. 😉

Lämna en kommentar