Kampen om fotpallen

Innan vi renoverade vardagsrummet hade jag en fåtölj med en stooor fotpall. Där fick det utan problem plats både ben/fötter och en terrier som gärna använde mina vrister som huvudkudde. När vi köpte nytt efter renoveringen (en uppsättning till mig och en till husse) var jag lite skeptisk till den mycket mindre fotpallen. Och mycket riktigt så fick vi problem. Inte så mycket terriern kanske, men jag… 🙂

130101D

…och nej, att han skulle ligga på husses fotpall när den är ledig är uppenbarligen INTE ett alternativ. 🙂

…och ja, det är Izas julklapp han lagt beslag på. Hans julklapp tog ju slut!

En reaktion på ”Kampen om fotpallen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s