Uncategorized

Hurschäkta mig…

…men det finns inga möjligheter att jag ensam kan ta ansvar för den där sabla vintern som fick ett återfall igår kväll och i natt!

Jag har faktiskt hört rykten om folk som tvättat och hängt undan både vinterjackor, termobyxor och hundtäcken! Andra har tydligen tagit ut motorcyklar!

Det enda jag gjorde vara att flytta in skorna med skaft i hallgarderoben. Dunjackan hänger kvar, hundtäckena är otvättade, Icebugen är fortfarande utryckningsberedda…

Nej – det är INTE mitt fel!

10 reaktioner till “Hurschäkta mig…”

  1. Nä, jag är nog lite skyldig oxå. Jag har blommor i krukor på altanen… Som jag fått bära in om nätterna för att det varit så sablans kallt. :/

  2. Jo..jag slängde faktiskt in lite vinterjackor i en garderob i lördags. Men mest för att de tog plats i hallen och vi skulle ha gäster… Är vintern så småsint och känslig att man inte ens får göra så alltså?

  3. Ja MITT fel är det inte iaf. Jag har använt varenda vinterpalta jag äger i helgen, nästan samtidigt dessutom:-)

  4. Eftersom jag brukar ta mig samman och tvätta (och hänga undan) vinterkläderna först framåt midsommar (och ännu inte frångått den vanan hittills i år) så känner jag mig helt oskyldig i det här sammanhangen. Vinterdäcken är kvar på bilen också.

  5. Du kanske var lite förhastad i det där med kängorna, men på det hela taget får jag nog tycka att HELA felet ändå inte kan vara ditt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s