Uncategorized

Hur F*N tänkte dom nu?

Oavsett vad man tycker om det så är jag en slavisk 24-fan. Alltså den där TV-serien som nu har rullat i åtta säsonger. 24 avsnitt i ”real-tid”, dvs en timme i TV = en timme i (o)verkligheten. Den här gången har jag hängt med på TV400 och ikväll var det dags för det absolut sista avsnittet av den absolut sista säsongen. Och vad upptäcker jag då? Inget 24…?! 👿

Efter diverse efterforskningar har det nu visat sig att det tydligen avslutades förra söndagen, med ett dubbelavsnitt vilket INTE framgick av tablån i TV-Expressen (jag har dubbelkollat) och jag stängde alltså lugnt av direkt när eftertexterna gick igång. Och båda avsnitten gick i repris igår! Tack för det TV400… 😈

Nu sänds den i efterhand på TV 4, så någon gång i september kan jag få se avsnittet, om jag kommer ihåg… Ett i-landsproblem, jag vet, men ett högst irriterande sådant! Någonstans finns det säkert att hämta, men jag är totalt obevandrad i den branschen och har inte den blekaste aning om var man ska börja leta…

Den här dagen har väl i ärlighetens namn inte varit särskilt ”nyttig”. Ett spår och lite lydnad med Karlsson har jag dock hunnit med, och sim med Iza.

På Karlssons spår testade jag för första gången min nya strategi för att få fart och fokus på upptaget. Jag hade lagt en burk laddad med godsaker precis där vi ”träffade” spåret. Någon berättade för ett tag sedan att denne löst liknande problem genom att springa tillsammans med hunden i kort lina fram till spåret. Jag skulle alltså kombinera de här två. Att springa i obanad terräng är dock inte min starkaste sida, men man kan nog säga att vi i alla fall skyndade oss. 😉 Att jag laddat burken med torra (men enligt hundarna goda) laxgodisar, och att Karlsson fick hetsäta dem i egen takt var dock inte så smart. Han satte naturligtvis i halsen och jag trodde han skulle spy upp alltihop. Hur som helst kom han iväg på spåret till sist, och det gick väl … OK. Dock slarvades det lite med pinnarna till och från. Nu har vi ju inte spårat på en dryg månad, sedan Jönköpingstävlingen, så det är väl hög tid att fokusera på den träningen igen.

För övrigt så kroknade vi någon gång vid 23-tiden igår och ”gick hem” från bröllopsfesten, som jag f ö bara deltog i sporadiskt under kvällen. Därmed fet-missade jag också Daniels tal. Det tog jag  igen idag, via svt.play. Men jösses, vilken naturbegåvning?! Inte ens en fusklapp (åtminstone inte synlig) hade han. Mycket imponerande!

16 reaktioner till “Hur F*N tänkte dom nu?”

 1. Jag håller precis på att beta av säsong åtta nu, har kommit till avsnitt tio och de övriga fjorton ligger fint och väntar på att spelas upp 😉 Tror det är för stort för att maila avsnittet men vi kanske kan lösa det på annat vis om du har nån form av msn eller skype eller så 🙂

  1. Annars kanske det går att lösa på det gamla analoga sättet – alltså med en skiva som skickas via snigelposten, ha ha ha.

   Fast det bästa vore kanske om Tant lärde sig ladda ner? *hukar sig*

   1. Huka dig du! Skulle säkert kunna lära mig om jag ville, men jag är lite för feg, och ärligt. 😉

 2. Jag tittade just på Daniels tal och jag tänkte precis samma som dig!
  Kul att du följer min lilla receptblogg och hittar lite godbitar då och då!

 3. jag läste en rad i taget för att inte råka läsa nån spoiler 😉 Vi sparar hela säsongen till semestern, då vi kikar på flera avsnitt per natt 😀

 4. Sånt är så irriterande så man kan krevera!!! Har vart med om precis samma sak ett par gånger och man tröttnar ju till slut. Lika irriterande är det om man ser fram mot nån serie och sätter på TV’n och det är SPORT istället, fyyyyyy!! Hoppas du får tag på avsnittet innan september, det finns säkert på P**** B**att hämta om man inte sitter på ett mobilt bredband i urskogen som jag, då kan man lika gärna lägga ner allt vad nedladdning heter…

 5. Helt ärligt tycker jag det har varit för mkt med bröllopet i diverse kanaler, att jag missade Daniels tal med vilje 😉

  Känner att du är lite angripen här ang nedladdning så jag rycker ut och stöttar, jag kan inte iheller sånt 😕

  Du kan tro det var inspirerande att kolla på lydnadslandslaget 😀 och jag fick en alldeles egen autograf av Nina och Kenth i min Bibel: Med sikte på 10an.

 6. Tänk, jag har faktiskt aldrig sett ett enda avsnitt av ”24”. Det är väldigt mycket jag inte har sett, det är bara att jag hackar i mig det.

  1. Man kan säkert leva ett alldeles lysande liv utan att ha sett ett endaste avsnitt av 24. Men … har man sett 191 avsnitt (under åtta år) är det inte kul att missa det 192:a och sista… 😦

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s