Uncategorized

Ett hårt paket

Ända sedan jag skaffade min systemkamera för 2,5 år sedan har jag drömt om ett bättre objektiv av telezoomtyp. Det har dock stannat vid drömmar. Men efter två helgers försök att få till vettiga hundbilder i samband med tävling kapitulerade jag. Eftersom man i tävlingssituationen inte kommer särskilt nära så räcker mitt befintliga 18-135 mm inte till.

Alls.

I dag kom paketet med det efterlängtade Nikon 70-300 mm MED BILDSTABILISERING (!) till posten, och jag lovar – mer än en timme hann det nog inte ligga till sig innan jag var där och hämtade ut mitt hårda paket. 🙂

I helgen ska jag kika på elitspårtävlingar på Elfsborgs BK och då kommer jag testa lite mer seriöst. Än så länge har jag i princip bara hunnit fota blöt syrén, men framåt kvällen kanske det blir lite actionbilder på träsktroll om det inte börjar regna igen.

11 reaktioner till “Ett hårt paket”

  1. Visst är det härligt med nytt objektiv!! Men varför satsade du inte på ett som var från 18 till 300 – så du slipper byta om du ska ta närbilder??? Har själv precis köpt ett nytt som är 18-200, hade bara till 55 innan så det blev lite skillnad!!!

    Är det bara jag som har snuskig å livlig fantasi lr??? Men visst ser den outslagna syrenen ut som en klase dildos….lr!!!! HIHIHI

    1. 18-300 finns inte! 28-300 finns, men inte Nikon med bildstabilisering. Har hört för mycket ”skit” om Tamron och Sigma så det var inte aktuellt. Dessutom känns det som lite för stort omfång för att det ska bli riktigt bra i alla ”ändar”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s