Uncategorized

Exhibit A

Otaliga gånger har jag ju tjatat om hur mycket senare växtligheten är här uppe på vårt ”fjäll” jämfört med i stan. Samma odlingsklimat som Sundsvall var det någon som sa när vi flyttade hit.

Här kommer beviset, även om bilderna är tagna med ajFånen och därmed kvalitetsmässigt ganska usla. Den vänstra syrénen är fotad i morse utanför jobbet. Den högra här hemma, alldeles nyss. Hemmasyrénen är så ynka liten att ajFånen inte ens hittade något att ställa in fokus på?!

Izas hang-over behövde en natt på sig för att försvinna helt. Nu är hon som vanligt igen, om än med tratt och ögonsalva.

Igår kväll körde jag ett lydnadspass med Karlsson på klubben. Betade av alla klass III-momenten eftersom det är löptiksvarning på den hund som är tänkt att köra den klassen, och DÅ…! Vittringen känns fortfarande extremt lotteriartad och fjärren likaså. Däremot funkade rutan klockrent igår, och f ö var han också riktigt duktig. Håller dock tummarna hårt för att vi slipper köra III:an i lagtävlingen.

2 reaktioner till “Exhibit A”

  1. Wow! Blir det aktuellt med trean så håller vi tummarna här hemma så in-i-bomben-hårt att de kommer skrumpna och ramla av…men det kan det vara värt 😛
    HUR långt har du till jobbet eg 😯 ? En enorm skillnad på syrenerna ju..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s