Exakt så trött…

…blir man efter två dagars brukstävlande!

Då ska man veta att han strax innan låg på ett fullkomligt halsbrytande sätt, på rygg på två kuddar som till stor del stack ut utanför soffans kant. Och på kuddarna låg naturligtvis hans bedårande lilla huvud. Jag möblerade om honom lite, och fick bara ett blängande som reaktion. 🙂

Matten är väl inte heller jättepigg efter två tävlingsdagar + ett pass hos naprapaten, så det blir nog natta tidigt i kväll.

5 reaktioner på ”Exakt så trött…

  1. Hej,

    Jag älskar att läsa din blogg. Både vad gäller ditt härliga sätt att skriva men också för att jag får så mycket tips och ideér.
    Själv har jag 2 cairnterrier och 1 rhodesian ridgeback. Kul att läsa en blogg som handlar om träning med terrier.

  2. Han är ju bara för go lelle Lennart! Klart man måste ligga utslängd som en hög på kuddarna efter två sådana tuffa dagar. Men ni är verkligen en källa till inspiration…OCH skrämslel…..Det här rår nog aldrig Rut och jag på känns det som. Är lite oroad över Klass 3, men nog räddare för brukset 😆 Fegis matten, japp erkänner direkt! 🙄

    • Om man ska försöka generalisera så är väl lydnaden i klass III svårare än högrelydnaden, men egentligen går det väl inte att jämföra eftersom en del moment skiljer sig radikalt. Svårigheten med brukset är väl att allt (spår-lydnad-uppletande) måste funka på samma dag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s