Påskblogg…

Har ingen större motivation att blogga, men gör ändå ett försök.

Ikväll har jag packat, åtminstone delvis. I morgon bitti ska jag sätta mig i bilen och köra till Falun. Utan hundar. Utan husse. Under helgen är planen att jag och A ska börja röja bland pappas saker. Vi får väl se hur tung det blir, och om vi kommer någonstans? På tisdag är det dessutom bouppteckning. Känns inte som om det kommer bli en särskilt glad påsk med andra ord.

Dessutom vägrar förkylningen att släppa taget/sätta fart. Jag är fortfarande i någon fånig utbrytningfas och är mest snuvig och däbbt i däsan. Rätt tung i huvudet också, så 45 mil (eller 42?) på dåliga och ”långsamma” vägar känns … sådär. Nåja, det löser sig säkert bara jag kommer iväg.

Igår fick jag åtminstone till ett spår åt Karlsson igen. Ett kombinerat åker-/skogsspår, och utan att gå in på detaljer kan vi väl säga att det märks att det varit vintern från helvetet. Det finns en hel del att önska av spårarbetet men vi kom i ”mål” åtminstone, och hade hoppade ”bara” över två (av sju) apporter.

Han var åtminstone påtagligt nöjd med att springa loss i skogen med en pip i käften efteråt. Det var ju ett tag sedan det också, milt uttryckt Och hej – vad han sprang?!

Planen för ikväll var att tvinga ut husse med videokameran och filma krypet, men eftersom det omväxlande snöar och regnar och dessutom blåser rätt rejält så… Jag, husse och Karlsson hade nog fixat det, men det är nog mer tveksamt med kameran. Det får bli en annan dag. Efter påsk.

I övrigt har jag inte så mycket att förtälja, och något påskkort har jag inte orkat/hunnit fixa med i år så det får bli en repris från 2008.

12 reaktioner på ”Påskblogg…

 1. Nej, det blir väl antagligen inte en särskilt glad påsk för din del. Men det måste ju göras, det ni ska göra, och det är nog bättre att ha det bakom än framför sig ändå.

  Kör försiktigt!
  Kram!

 2. Önska jag kunde ge dig styrka, ork och lust…Men kan ej:) Fasansfull helg du har frmför dig:( Men tänk så skönt när det är över!

  Sen kan vi om du vill träna satan med våra underbara hundar. Kram ”hon med alla hundarna”

 3. Ingen rolig helg alls du har framför dig 😦
  Kör försiktigt upp! Kommer ihåg den senaste resan med allt vad ni råkade ut för.
  Glad Påsk önskar jag dig även om den nog blir tung.

 4. Usch, låter tungt. För ganska exakt sex år sen var jag i samma läge som du är nu, slår det mig.

  Kör försiktigt, och kram!

 5. Irriterande när förkylningen bara står och trycker, bättre då att bli sjuk och krya på sig. Det där ”mellan” läget är pest. 😦 Ingen trevlig tripp du ska ut på, men det går säkert bra.
  Ett härligt påskkort som tål att visas upp!!! Här ät också pisse väder idag…jag vill ha vårsol tack, om det går att beställa *så nu har jag sagt det högt* 😉
  Kör försiktigt och krya på dig el sjukna på dig el nåt 😛 Bara du snart kan slippa den tunga känslan i huvudet!

 6. Jag som också är mitt uppe i bouppteckning och ”himmel, var ska vi göra av dom här grejorna då” ber att få maila min absoluta medkänsla. Och jag håler med Anki (AnotherBlågg): din blogg ÄR trevlig. Så den lägger jag till på kolla läget-listan. Jag och min flock önskar glad påsk, trots allt. Och Bon Courage!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s