Denna jävla väntan…

Klockan är nu snart 18 och vi har fortfarande inte fått någon rapport från sjukhuset om dagens operation. Vi har ringt två gånger på eftermiddagen och då visste dom inte något. Detta fullständiga vacuum är vidrigt!

Tack för alla stöttande kommentarer. De värmer mitt i allt elände.

5 reaktioner på ”Denna jävla väntan…

  1. Jag hoppas för din skull…

    Mina egna minnen från den staden och ett alldeles för plötsligt och tidigt dödsfall sköljer över mig och jag känner ögonen tåras. För mina egna oläkta sår och för att jag ser dig utanför samma sjukhus, lika förtvivlad.

    Tänker på dig!

  2. Jag tror att jag kan ana lite hur det känns. Jag minns när vi vakade över pappa (han fick en massiv stroke när han var 65) och allt vi kunde göra var att vänta. Det var på gränsen till outhärdligt! Och jag kände mig så fruktansvärt maktlös och värdelös; jag ville att det fanns nåt jag kunde göra, att jag kunde ta tag i och lösa alla problem, men jag bara stod/satt där handfallen och väntade.
    Och jag hoppas innerligt att din väntan får ett bättre slut än vad min fick … 😦 Massor med kramar och omtanke till både dig, pappa och alla andra nära.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s