En gammal bekant?

Jag sitter hemma och jobbar idag, i mitt arbetsrum på andra våningen. För en stund sedan kom det ett gäng upprörda skator flygande från våra tallar och landade på taket på huset. Jag tänkte inte så mycket på det, men sen fick jag syn på den här gamla bekanten.

Nåja, jag kan ju inte svära på att det är samma tjädertupp som var här i höstas, men nog ser de misstänkt lika ut. 😉 Och visst gör han sig bättre mot gulgrön mossmatta i oktober (som i det länkade inlägget) än mot den eländiga vita snön?

3 reaktioner på ”En gammal bekant?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s