Två decimeter nytt ”fluff”…

…från helvetet. Och det snöar fortfarande! Och är -12°… 😦

Funderar på om jag skulle starta en namninsamling, och vem jag i så fall ska skicka den till när den är klar? SMHI, yr.no, Al Gore eller möjligen … gud?

Just nu känns det där med växthuseffekt och global uppvärmning som fulländad bullshit. En ny istid känns däremot inte alls särskilt avlägsen. Lennart Å. Karlsson ”drunknade” i snövallen som bonden plogat upp mot vår infart, så jag misstänker att han håller med mig.

Gårdagens prognos från yr.no om 5 mm nederbörd, dvs 5 cm snö, känns halvlyckad. Halvlyckat känns också att jag inom det snaraste måste försöka hitta min bil, och skotta så att jag får ut den. Klockan 10 ska jag nämligen befinna mig på klubben för att låta folk prova och beställa de nya klubbkläderna. Och klockan 12 ska jag befinna mig på Elfsborgs BK i samma ärende. Någon som tror att jag inte blir ensam?

Halvlyckat är också det faktum att mitt ben som jag hade jätteont i igår (falsk ischias enligt google?) känns mycket bättre idag. Och då känns inte snöskottning som den optimala sysselsättningen. Framför allt inte som google (eller snarare kiropraktorcentrum.se)  hävdar att just snöskottning kan vara en orsak till denna åkomma…

Har det framgått någonstans i ovanstående text att jag är less på snön, kylan och vintern?

(Btw… märkte ni att jag inte skrev ett enda inlägg igår? Inte heller publicerade jag en enda bild. Inte ens en ynka liten istapp… 😉 )

17 reaktioner på ”Två decimeter nytt ”fluff”…

 1. Haha, du får väl göra som alla andra – klaga hos kollektivtrafikens kundservice… Antar att det är Västtrafik ni har hos er? Jag gjorde ju en trafikspaning för ett tag sedan, som kan förlängas till det här med vädret.

  Kläder håller vi också på och rotar med i klubben – tips mottages tacksamt på var man får tag i nåt ”vettigt”…

  Alltså, lite vinter har jag ju inget emot men som sagt, vinter -06 vill vi helst inte uppleva igen. Och du som inte ens har en husse hemma som skottar, det gjorde i alla fall min igår.

 2. Vinter är SKIT! Snö är SKIT!

  Och för lääääänge sen, innan alla miljömuppar började tjata om den (just nu jävligt osannolika växthuseffekten), hotades det faktiskt med en ny istid..

  Helt ensam blir du säkert inte! Vi ska träna…vi tror att vi känner till en parkering som plogas 😉

  Vår husse är ju sorgligt oanvändbar till skottning. Min enda tröst är att han hade vaknat till -27. Men jag kör latmansvarianten: jag skottade en gång till bilen och gav fan i resten av parkeringen. 🙂

  • Nej… ganska onormalt faktiskt. Senast var väl vintern 2006 men då började det en månad senare, dvs i mitten av januari och sen låg snön till april. DET var inte kul, och ska den ligga lika länge i år så blir jag skogstokig.

 3. Vi som funderar på att skaffa hus i norr för att få uppleva lite vinter:)
  Det måste vara något fel på er som inte gillar kyla och snö.
  Fast nu har även vi fått några vita korn och någon minusgrad men vill gärna ha meeer. Heja vintern!!!

 4. Funderar allvarligt på att emigrera! Trots en väl utvecklad ormfobi känns skallerormar mer lockande än en dag till med jävla vinter och snö…

 5. Får man bo där? Med hund? Och går det att lägga spår? Med en glasruta mellan dem och mig funkar det!

  Jag funderade mer åt Texas eller nåt…jag HATAR vinter obetydligt mindre än snö!

 6. Vet inte vad som är värst, minus 25 eller lite mildare men då med nedfallande fluff. Vill inte ha varken det ena eller det andra längre 😦

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s