Pyssel och papp…

Inte heller idag har det blivit av att sätta sig i solen och bara ”vara”. Ett mål jag hade för den här helgen men det sket sig…

Ett spår till Karlsson har jag i alla fall hunnit med. Med det kanonupptaget han gjorde (snyggaste ever?) undrar jag nästan om det gått en katt efter mig när jag la spåret? När jag skulle sela på stod han och bara sööög in spåret i näsan och när jag sa ”var är spåret?” galopperade (!) han rakt ut, tog spåret klockrent, åt rätt håll!!! Resten av spåret var helt OK men kanske inte värt jubel och applåder. Alla pinnar tog han fint men en kotte som jag burit på en liten stund hade han problem med. Godkänt får det väl bli i alla fall, framför allt med tanke på värmen.

På eftermiddagen var det morsdags-kalas hos svärmor i stekande hetta på altan under plasttak. Det är då jag blir sååå glad att vi faktiskt la ett riktigt tegeltak på vår altan. Och på tal om altan så har golvet fått sig en omgång olja i kväll. Nu är det ”bara” staketet kvar… *suck* Arbetet med golvet har också lett till ett evigt blomsterflyttande, hit och dit. För tillfället befinner sig alla pelargoner utanför staketet! Hoppas att min älg (som jag f ö inte sett på ett par dagar nu) inte blir sugen på pellisar som nattamat…

Återstår att se om det går att sova i natt, i den här värmen? Men observera; jag klagar inte, bara konstaterar. 😉 Något jag däremot kan tänka mig att klaga över är att det är jobbardag i morgon…

5 reaktioner på ”Pyssel och papp…

  1. Eh, hallå, och du har synpunkter på att JAG inte slappar? 😉 Du tränar ju åtminstone hund. Jag tycker bara jag yrslar runt och gör saker som, mer eller mindre, har med husombyggnaden att göra. Även städningen räknar jag numera dit. Byggdamm. Ständigt detta byggdamm….

  2. Go Karlsson go! Värme=sköööönt! Tvärdrag på kvällen innan man kryper ner är ju ett måste för god nattsömn förstås..jag önskar jag var en sån som kunde sova utan täcke men det går ICKE! Inget täcke-ingen sömn. Kanske ska investera i vinter- och sommartäcke?

  3. Härligt att påsläppet gick så bra. Det är verkligen härligt när allt bara sitter. Jag känner igen det där med att olja altanen. I år hade vi tänkt göra det tidigt, men vi har fortfarande MASSOR av arbete kvar. Konstigt att man aldrig prioriterar det som är tråkigt…;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s